Sockerfria brownie-muffins
Här kommer recept och bilder från försök 1 iaf!

Jag gjorde ett litet hjärta också dagen till ära ❤️

175 g smält smör
2 ägg
1 dl kakao
1 tsk vaniljpulver
1 tsk bakpulver
1,5 dl havremjöl
2-3 msk flytande honung (om man vill ha lite sötma)
Mörk choklad till garnering
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Vispa äggen kraftigt. Blanda ihop kakao, vaniljpulver, bakpulver och havremjöl och häll ner i äggsmeten. Rör om. Häll i det smälta smöret och honungen.
Rör om igen.
Klicka upp halvfulla formar. Grädda mitt i ugnen i 18-20 min.
Låt svalna när de är klara. Smält chokladen och pensla på ett lagom tjockt lager. Ställ browniesen kylt så att chokladen stelnar.
Servera gärna med vispad grädde och hallon.


Det är denna havremjölen jag använder! Man kan självklart mala egen om man vill!
Trevlig fika!
/H